.




Har ringt både extend och amadeus nu. Extend för att försäkra mig om att håfärlängningen kommer att vara i rätt färg och amadeus för att tacka min snälla frisör mikaela som gjorde ett riktigt bra jobb med mitt hår.
Det var inget lätt jobb vill jag lova. Allt det knallröda låg under det bruna och mitt hår var riktigt chockrosa ett tag.
Jag tycker att det är riktigt bra att hon kunde få mitt hår att se så naturligt blondt ut. Jag menar. Chockrosa. Verkligen.
Är supertaggad på vad som kommer att hända och den 14:e har jag tid på extend.
Hoppas att jag passar i frisyren. Annars. Annars får jag vänta länge på att ha såhär långt hår igen.

Ikväll kommer Amanda hit. Vi ska ha myskväll hon och jag. Kanske åker vattenpipan fram också.
Är lite osäker på vad jag ska göra idag bara. Jag har ingen direkt lust att gå ut idag men nu har jag fan jobbat på mitt smink i nära 20 min och jag mår så bra idag och känner mig stark och livfull så då lämpar det sig väl att vara ute lite. Jag ska be älsklingen när han kommer hem från jobbet att han följer med mig på stan.

Det är en bra dag. Jag ska försöka att hålla fast i den känslan, men ni vet. Ibland är det svårt när någonting negativt anfaller en och så spelar det ingen roll vad man gör för man kan ändå inte släppa känslan, tanken eller impulsen eller vad det nu än är. Men fan.  Jag har ändå blivit bra på att överleva svårhanterliga känslor och tankar. De finns omkring mig, men de äter inte upp mig lägre. Men jag menar - vad kan man annars förvänta sig av 2 år i den högspecialiserade vården? Jag har haft tid att läka och reflektera. Fokusera och resonera. Inte nödvändigtvis hindra jobbiga tankar & känslor utan snarare stå ut med dem. Jag har DBT-enheten att tacka för mycket.

Det är inte läge att bli djup och sentimental nu. Jag ska ut på stan!
Kram allihoppa.

---

fan, jag måste städa först. ah, well. det gör ingenting.

---

Okej. Nu har jag dammsugit och skurat alla golv, och gjort rent handfatet och toaletten. Skura och svabba.
Jag är världens bästa hemmafru!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0