Stoppa djursexet!



Gick nyss med i en grupp på facebook som heter "stoppa hundslyna.blogspot.com"
Det är en brud som har en blogg där hon gladerligen berättar om hur hon har sex med hundar och hur de kommer i henne. Det finns även mängder med bilder som bevis. Hon berättar också att suga hundkuk är som att slicka på en apelsin. (Och nu vill jag aldrig någonsin igen äta apelsin thank you very much)
Jag tycker att hon är en mycket, mycket sjuk människa som utnyttjar djur, och som dessutom på fullaste allvar tror att hundarna tycker om det. Det är något riktigt fel på den människan. Hundar drivs av instinkter och har inte sex för att det är skönt eller kul. Vi, tillsammans med delfinerna och aporna är ensamma om att ha sex endast för nöjes skull.
Tyvärr är tidelag (biblisk term sodomi) inte olagligt i Sverige. Man kan tycka att något så sjukt borde vara olagligt men det är det inte. Varför? När homosexualitet 1944 blev lagligt blev samtidigt tidelag lagligt då de stod under samma paragraf. Tidelag är bara straffbart om man märkbart kan se eller bevisa att djuret lidit. Man kan tycka att det bara är för regeringen att göra tidelag olagligt, men dessvärre har våra fyrfotade vänner väldigt låg prioritet och de kommer att få lida väldigt länge för regeringen kommer inte få tummen ur röven på länge. Därför måste vi som djurvänner, medmänniskor - earthlings, att sätta ner foten.
Visa att vi inte tänker tåla att de vi älskar bli sexuellt utnyttjade av sjuka människor.
Skriv på namninsamlingen idag!!

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1256

Ditt namn kan göra skillnad!
Sprid budskapet vidare!

Kommentarer
Postat av: Carina

vet inte vad jag ska säga... man blir lite... ehh... jag vet faktiskt inte.

Chockad och får en känsla av obehag i kroppen. Jag förstår inte? Hur kan man ens tänka tanken?

2010-05-03 @ 17:39:07
Postat av: Linn

Jag vet inte. Det finns så många sjuka människor där ute. Hoppas att tidelag blir olagligt snart. Det vore inte en dag för tidigt.

2010-05-03 @ 18:01:44
URL: http://bully.webblogg.se/
Postat av: Simone

Ja jag har skrivit på och vart inne på den där sidan.

Ett tag undrade jag om hela bloggen bara var ett väldigt dåligt skämt eller om tjejen faktiskt är gravt psykiskt sjuk,sorgligt nog verkar det vara det senare. Jag kände precis som dig Carina i chock och fylld med ett stort obehag,till det vände och jag fylldes av en otrolig ilska.....Hur i he-vete kan man plåga djuren på detta sätt???????

2010-05-04 @ 07:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0